Cristian și Anca Bratu se alătură echipei ApiExpert

Cristian și Anca Bratu se alătură echipei ApiExpert

postat in Anunturi | 11

Dragi colegi,

Pe langa bucuria datorata perioadei pline de spiritualitate in care ne aflăm, avem plăcerea de a împărtăși cu voi prin acest anunț o veste excelentă care a făcut o mare onoare si bucurie familiei ApiExpert: Cristian și Anca Bratu s-au alăturat echipei noastre.

Un pas logic venit așa cum vine fiecare lucru bun: apropierea spirituală petrecuta in toată această perioadă grea prin care am trecut împreună, viziunea comună și prietenia care ne leagă s-au și materializat în cel mai bun mod cu putință.

In acest fel considerăm noi ca am făcut un mare pas înainte pentru împlinirea misiunii noastre in sectorul apicol din Romania: Apicultura de la pasiune la profesie. Acest lucru se poate întâmpla numai ducând sinceritatea și cunoașterea la cele mai inalte standarde de care suntem capabili in fiecare moment al activității noastre.

In perioada următoare vor avea loc o serie de actiuni care sa vina ca o confirmare a dorinței noastre exprimate aici de a participa cu toată cunoașterea de care dispunem la transformarea apiculturii din Romania într-o activitate onestă, profesionistă și sustenabilă.

Va dorim un Paste fericit alături de cei dragi vouă!

Echipa Apiexpert

11 Comentarii

 1. Felicitari si mult succes in continuare!!!

 2. Adrian Blaguescu

  Bravo băieți !

 3. Filip Dorin

  Mă bucur. Mult succes vă doresc.

 4. Felicitari! Sa fie intr-un ceas bun!

 5. Parvulescu Florin

  Tin sa va felicit pt tot ce faceti pt apicultura din Romania. Sa ajute Dumnezeu sa aveti multe reusite!

 6. Pste fericit! Dumnezeu sa va ajute.

Posteaza un comentariu