Mesajde dant » 13 Feb 2016, 22:48
Salut toți prietenii apicultori de orice nivel ,de pe acest forum. Mă numesc Daniel Tudor , 44 de ani ,practic această nobilă îndeletnicire din primăvara anului 2014 .Am început cu 10 roiuri , dar printr-o conjunctură , cu regine 2013 .ln prezent, cu toate că nu am prea mult timp la dispoziție să mă ocup de albine așa cum aș vrea eu, fac tot posibilul să le acord minimul necesar pentru o dezvoltare armonioasă așa cum scrie la carte .Adevărul este că nu-mi mai pot imagina viață fără albine , fără să le îngrijesc cât pot eu de bine și fără să văd zborul lor fantastic în preajma stupilor.Nu mai este mult timp timp și mă voi putea ocupa exclusiv de apicultură .Până atunci, cu toate că am un număr redus de stupi , mă pun la punct cu o logistică modernă și de calitate, să mă ajute la rapiditatea executării lucrărilor specifice din anumitele perioade ale anului .Sunt un perfecționist ,și vreau să practic o apicultură modernă ,cochetam mai de mult cu această pasiune dar din cauza timpului indisponibil abia în 2014 am luat taurul de coarne .Realitatea este că apicultura a evoluat senzațional ,și multe inovații în legătură cu această profesie ne ajută foarte mult dacă e să facem comparație cu anii din trecut .l- mi permit să-i sfătuiesc în special pe cei care sunt la început de drum ca și mine ,să fie conectați la noutățile din domeniu și în limita posibilităților fiecăruia ,să știe că fără investiții nu ai un randament maxim. M-am înscris în acest concurs, atrăgându-mi atenția echipa Apiexpert prin modul lor de lucru ,prin profesionalismul până la urmă de care dau dovadă ,și de la asemenea oameni aș vrea să învăț ,și totodată să beneficiez de un material biologic de calitate . Urez la toți colegii apicultori un an cât mai bogat .