Mesajde Radu Guțescu » 31 Ian 2015, 07:37
Buna dimineata,
Folosim 2 g de acid citric la kg de turta. Intr-un kilogram de turta preparata de noi se afla 800 g zahar pudra si 200 g miere, deci o proportie de 4:1. Daca folositi o proportie mai mare de miere puteti scadea cantitatea de acid citric. Acidul citric il cumparam de la Kaufland, marca proprie a marketului, este ambalat la 100 g si costa in jur de 2 lei.
“Exista ceva la albine care intotdeauna l-a captivat pe om. Extraordinarul lor simt al ordinii si al preciziei, abilitatea lor de a se adapta la orice sau oriunde, versatilitatea incredibila, acestea si multe alte caracteristici reprezinta o inepuizabila sursa de interes si incantare atat pentru apicultorul profesionist cu cei 2000 de stupi ai sai, dar si pentru cel amator cu cei cativa stupi ai sai din coltul gradinii“. - Karl Kehrle (Fratele Adam)