Targ Apicol Iasi

Targuri apicole din tara si din strainatate la care am luat parte sau intentionam sa o facem.
Prisaca Moldova
Mesaje: 1
Membru din: 13 Ian 2016, 18:55

Targ Apicol Iasi

Mesajde Prisaca Moldova » 27 Ian 2016, 18:44

INVITAȚIE

Stimate Doamne, Stimați Domni,

Cooperativa Agricolă Prisaca Moldova vă invită să participați la prima ediție a Târgului APIMOLDOVA organizat la Iași, în perioada 11-13 martie a.c., unde aveți șansa de a fi martorii lansării unui nou concept pentru piața de profil, care avem încredere că va deveni rapid un reper în rândul manifestărilor naționale de acest gen. În cadrul acestui eveniment, ne-am propus să reunim cei mai pricepuți apicultori, renumiți furnizori de echipamente și tehnologie, specialiști din țară și din străinătate, atât din domeniul apiculturii, cât și din domeniile conexe.

Pentru realizarea acestui proiect ambițios, ne bucurăm de susținerea Camerei Agricole Iași, Prefecturii și Consiliului Județean Iași, Primăriei Municipiului Iași, Universității de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară "Ion Ionescu de la Brad", Direcției Sanitar-Veterinare Iași, Societății Romane de Apiterapie și a Federației Asociațiilor Apicole din România..
Formatul noului Târg va asigura expozanților, următoarele avantaje:
 3 zile de întâlniri, matchmaking, workshop-uri, conferințe, lansări de produse, degustări, concursuri, mese rotunde;
 o locație premium prin poziționare, acces, trafic și condiții (Centrul Comercial ”Felicia” – asigură un trafic de peste 5.000 persoane /weekend);
 reclamă focalizată: promovarea evenimentului prin apariții în mass media locală, atât la emisiunile agricole, dar nu numai, la Radio Iași, TVR Iași, DIGI TV, Revista Ferma; promovare la nivelul primăriilor din județ;
 crearea unui cadru propice promovării fiecărui participant, încheierii de contracte și parteneriate, respectiv facilitării accesului la informații de ultimă oră care să vă asigure legătura cu cele mai viabile perspective pentru afacerea dumneavoastră;
 un pachet de beneficii și surprize pregătite de organizatori participanților, în vederea consolidării unei colaborări pe termen lung.

Pentru a avea o imagine completă a evenimentului, vă anexăm agenda de desfășurare a Târgului. Astfel că, oricare ar fi scopul prezenței dumneavoastre la târg – prezentare și vânzare de produse, comercializare de echipamente, lansări de produse noi, încheierea unor parteneriate sau a unor contracte de vânzare, APIMOLDOVA este târgul unde puteți atinge aceste obiective.

Pentru orice informații privind înregistrarea și detaliile de participare, nu ezitați să ne contactați la telefon. Coordonatori proiect: Ing. Relu COJOCAR (0740069133) și Ing. Constantin AMARIȚEI (0753575146). Oferta este personalizată pentru fiecare categorie de expozanți.

De asemenea, informațiile despre eveniment sunt disponibile pe site-ul Cooperativei Agricole Prisaca Moldova și pe pagina de facebook. Echipa de organizatori vă stă la dispoziție pentru a vă consilia în alegerea spațiului de expunere, cât și asupra tipului de stand care se potrivește cel mai bine organizației și produselor pe care le veți prezenta.

Cu deosebită considerație,
...

Președinte Cooperativa Agricolă Prisaca Moldova
Ing. Constantin AMARIȚEI
Fişiere ataşate
targ.jpg
targ.jpg (35.23 KiB) Vizualizat de 13347 ori

sebyman
Mesaje: 5
Membru din: 02 Aug 2015, 17:24

Re: Targ Apicol Iasi

Mesajde sebyman » 11 Feb 2016, 18:26

ma deplasez la targul apicol organizat la iasi in prima zi,cu autoutilitara 3,5t din piatra neamt,daca sunt doritori pot ajuta cu transport produse.pot fi contactat prin mesaj sau tel 0762336262

NELU-VS.
Mesaje: 45
Membru din: 26 Oct 2015, 19:27

Re: Targ Apicol Iasi

Mesajde NELU-VS. » 20 Feb 2016, 14:46

Va salut.Cu ocazia TIRGULUI DE LA IASI nu participa si cineva de la APIEXPERT la o mica discutie?Eu fiind mai din zona va intimpin cu un vin rosu de butuc sanatos.Sanatate.

Avatar utilizator
Radu Guțescu
ApiExpert
Mesaje: 312
Membru din: 09 Ian 2015, 14:23
Localitate: Craiova
Contact:

Re: Targ Apicol Iasi

Mesajde Radu Guțescu » 20 Feb 2016, 19:51

Va salut,
Multumim pentru invitatie:) Va fi dificil totusi sa ajungem pentru ca avem o multime de evenimente in weekend-uri incepand de maine cu prezentarea de la Vâlcea, apoi duminica viitoare o alta prezentare la Caracal , apoi in weekend-ul cu 5-6 martie mergem la târgul de la Piacenza in Italia, iar in cel cu 12-13 martie este posibil sa avem încă o prezentare.
“Exista ceva la albine care intotdeauna l-a captivat pe om. Extraordinarul lor simt al ordinii si al preciziei, abilitatea lor de a se adapta la orice sau oriunde, versatilitatea incredibila, acestea si multe alte caracteristici reprezinta o inepuizabila sursa de interes si incantare atat pentru apicultorul profesionist cu cei 2000 de stupi ai sai, dar si pentru cel amator cu cei cativa stupi ai sai din coltul gradinii“. - Karl Kehrle (Fratele Adam)


Înapoi la “Targuri apicole”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

cron