Mesajde Radu Guțescu » 25 Feb 2015, 06:59
Salut,
se refera la faptul ca nu sunt diferente intre a folosi cantitatile recomandate de el (si care nu sunt foarte mari in comparatie cu drojdia sa spunem) din ingredientele mentionate sau a creste cantitatile din aceste ingrediente in vederea obtinerii unei turte mai bune. Din acest motiv nu spune ca nu ar trebui folosite, doar ca in cantităti optime. Practic, isi sustine formula publicată, bazata pe drojdie de bere. Sunt multe de discutat din acest punct de vedere. Raman la parerea ca in formula intiala este prea multă drojdie din cauza faptului ca vorbim de 6% cenusă in drojdie. Sigur că nu ar trebui înlocuită cu galbenus, mai degrabă cu proteina din lapte . Va recomand sa cititi articolul publicat in septembrie 2014 pe blogul lui in care realizează un test comparativ intre diferite suplimente proteice. In plus, sa nu uitam ca cel putin unul dintre producatori il sponsorizează cu o suma destul de mare...
“Exista ceva la albine care intotdeauna l-a captivat pe om. Extraordinarul lor simt al ordinii si al preciziei, abilitatea lor de a se adapta la orice sau oriunde, versatilitatea incredibila, acestea si multe alte caracteristici reprezinta o inepuizabila sursa de interes si incantare atat pentru apicultorul profesionist cu cei 2000 de stupi ai sai, dar si pentru cel amator cu cei cativa stupi ai sai din coltul gradinii“. - Karl Kehrle (Fratele Adam)