Introducere in Selectia si Ameliorarea Albinei Melifere

Introducere in Selectia si Ameliorarea Albinei Melifere [Video]

postat in ApiExpert TV | 6

Asa cum anuntam intr-un articol precedent, in data de 13 Februarie 2016 am sustinut la Hamba, Judetul Sibiu o prezentare cu tema Introducere in Selectia si Ameliorarea Albinei Melifere. O parte din informatiile prezentate se regasesc si in prezentarea din cadrului Targului Apicol Craiova 2016, insa consideram ca am expus de asemenea si informatii noi si utile, iar calitatea imaginii este mult mai buna.

Inregistrarea video integrala poate fi urmarita mai jos sau pe canalul nostru de YouTube.

De asemenea, suportul prezentarii in format pdf poate fi descarcat de aici.

Multumim celor ce au fost prezenti si va asteptam cu drag si la prezentarea de la Ramnicu Valcea unde vom discuta in amanunt despre problema neonicotinoidelor si ce putem face concret in aceasta privinta.

6 Responses

 1. Chirilă Mihai

  Prezentatorul este extrem de documentat, iar argumentarea mai mult decât pertinentă. NU numai că trebuie să ne schimbăm o parte din mentalitatea “strămoşească”….Dar chiar trebuie să ne lăsăm ajutaţi. Cred că şi ei trebuie ajutaţi, pentru a putea să ajute mai bine! Este pentru prima dată când văd o argumentare ştiinţifică pe baze statistice. Vă urez succes domnilo!

  • Echipa ApiExpert.ro

   Va multumim mult pentru comentariu si pentru cuvintele de apreciere. Toate cele bune!

 2. catalin pruna

  O prezentare pertinenta si bine documentata .
  Domnul Radu m-ati uns la suflet cu crescutul albinelor din pasiune . Treaba asta cu pasiunea este o ipocrizie , de fapt toata lumea urmareste profitul , si cs in orice alta meserie , daca nu reusesti sa pui pasiune in ceea ce faci sansele de reusita sunt mici.
  Felicitari

 3. NICOLAIE ISTRATIE

  Sunt incepator in apicultura,nu mai sunt chiar tanar ,am deja 55 ani, am 4 familii de albine, imi plac mult expunerile dumneavoastra sunt foarte bine documentate, as dorii sa stiu cand veniti la Rm. Valcea, doresc sa particip la aceasta prezentare, si in ce locatie va avea loc. Va multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *