Lansare ApiExpert.eu

postat in Anunturi | 2

Intr-un articol trecut, care se voia a fi o scurta recenzie a anului 2014 si a ce a reprezentat acesta pentru ApiExpert, mentionam printre altele ca a fost anul in care am expediat primele matci catre clienti din afara Romaniei. Intrucat in ultimul timp cererea de matci pentru a export a crescut, am decis ca avem nevoie de un site dedicat acestui scop.

Acest lucru s-a concretizat prin ApiExpert.eu , reprezentand varianta in limba engleza (pentru inceput) a site-ului nostru. In urmatoarea perioada vom anunta o noua lansare, de data aceasta pentru cititorii nostri din Romania si suntem increzatori ca va fi extrem de utila si binevenita. Nu uitati sa ne urmariti pe Facebook si sa va inscrieti la Newsletter-ul ApiExpert pentru a fi la curent cu toate noutatile.

2 Responses

 1. mirel

  Buna ziua.Am si eu nevoie de o lamurie daca se poate .De ce in reteta dumneavoastra de turte proteice se pune 500g de acid citric ,pe cand in toate cartile de specialitate se pune 1g la kg de zahar? multumesc!

  • Echipa ApiExpert.ro

   Buna ziua,
   Acidul citric se foloseste pentru acidifierea amestecului si pentru conservarea acestuia, nu doar pentru a ajuta la invertirea zaharului. Cantitatea este calculata astfel incat sa asigure turtei un PH apropiat de cel din intestinul albinei, plus ca fara o conservare buna exista riscul deteriorarii rapide a turtei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *