Pre-comenzi Sezon Apicol 2024

Lista participanti Concurs 100 Matci Imperecheate Natural 2017

postat in Anunturi | 9

Dragii nostri,

ne apropiem de momentul tragerii la sorti pentru desemnarea celor 20 de castigatori ai concursului anuntat in luna decembrie 2016. Dupa cum probabil stiti, vor fi 20 de premii a cate 5 matci imperecheate natural.

Participantii care au trimis un email pana la data limita (28 februarie 2017) au fost inscrisi automat la tragerea la sorti.

Am reusit sa centralizam toate email-urile primite intr-o lista pe care o puteti accesa la link-ul de mai jos:

Lista Participanti Concurs 2017 (PDF)

Este important sa facem cateva precizari legate de aceasta lista.

 • Au fost luate in considerare doar email-urile primite pana la data limita de 28 februarie (inclusiv), asa cum a fost anuntat in articolul initial in regulamentul de participare.
 • Pentru ca sansele de castig sa fie egale pentru toti cei care s-au inscris, in cazul in care un participant a trimis mai multe email-uri doar unul singur a fost luat in considerare. Un participant este identificat obligatoriu prin nume, email si numar de telefon. Spre exemplu, in cazul in care am primit de pe aceeasi adresa de email mai multe solicitari de inscriere, doar una singura a fost validata. La fel si in cazul in care numarul de telefon a fost acelasi pentru mai multe persoane.
 • Participantii care nu au trimis date de contact complete (nume, telefon) au fost contactati pe email in vederea furnizarii acestora. Cei care nu au raspuns solicitarii nu au mai putut fi inclusi in lista finala.
 • Participantii au fost trecuti pe lista in ordinea primirii email-urilor de inscriere. Numarul atribuit automat va reprezenta numarul de concurs pentru tragerea la sorti.
 • Castigatorii vor fi desemnati prin extragerea a 20 de numere aleatorii folosind algoritmul random.org.
 • In cazul in care un castigator nu va putea fi contactat ulterior sau din diverse motive nu va putea revendica premiul vom efectua o tragere la sorti suplimentara.

Tragerea la sorti va avea loc in curand si va fi postata pe blog. Ne puteti urmari si pe Facebook pentru a afla daca va aflati printre castigatori.

Va multumim pentru participare si va dorim mult succes!

9 Responses

 1. Tamas Vasile

  Sunteti extraordinari in tot ceea ce facetisi promovati cu succes aceasta ramura a agriculturii.
  Va doresc mult succes in contiunare.

  • Echipa ApiExpert

   Va multumim si noi pentru comentariul dvs. Mult succes!

 2. marius claudiu

  haideti odata cu tragerea la sorti . nu mai avem rabdare …

 3. Irina Sima

  Multumesc inca o data pentru sansa de a participa la acest concurs. Sunt extrem de nerabdatoare. Astept cu drag extragerea!

  • Echipa ApiExpert

   Multumim si nou pentru comentariu. Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *