Lista Participanti Concurs ApiExpert [50 Matci Imperecheate Natural]

postat in Anunturi | 23

Pe 29 Februarie 2016 au luat final inscrierile la concursul constand in 5 premii a cate 10 matci imperecheate natural. Pentru a lua parte la acest concurs, doritorii au trebuit sa distribuie pe facebook postarea in care anuntam acest concurs si erau automat inscrisi in lista de participanti.

Astazi am finalizat centralizarea distribuirilor si avem o lista partiala de participanti care poate fi descarcata mai jos:

Lista participanti (PDF)

Platforma Facebook nu face publice toate distribuirile unei postari si din cauza setarilor de securitate din contul dvs. de facebook este posibil ca anumite nume efectiv sa nu apara in distribuirile unei postari (distribuiri care sunt publice si pe care le poate vizualiza oricine). Va rugam sa descarcati lista de participanti de mai sus si in cazul in care ati distribuit postarea, dar nu va regasiti in lista (puteti folosi functia Search tinand apasat tasta Ctrl si apasand tasta F), va rugam sa ne contactati prin email la contact@apiexpert.ro si sa ne sesizati faptul ca nu va regasiti in lista de participanti. Va rugam sa includeti un print screen sau link cu postarea distribuita pe wall-ul dvs. Toti participantii care vor fi adaugati ulterior in urma unei sesizari vor fi adaugati in continuarea numelor din lista de mai sus. Va rugam sa ne trimiteti sesizarile pana la data de 18 martie (inclusiv) 2016.

De asemenea, au existat mai multe persoane care au distribuit postarea de mai multe ori; in aceste cazuri doar prima a fost luata in considerare si i-a fost acordat un numar de participare.

Vineri (18 martie, 2016) lista de participanti va fi finala, urmand ca sambata, 19 martie sa aiba loc tragerea la sorti si desemnarea celor 5 castigatori folosind algoritmul random.org.

Multumim tuturor pentru participare si va dorim mult succes!

23 Responses

 1. Augustin_Mioveni

  Va salut.
  Luni suntem in 14…poate vroiati sa spuneti vineri 18 martie….va salut cu drag…Augustin_Mioveni

  • Echipa ApiExpert.ro

   Va salutam si noi si multumim pentru sesizare. Am corectat. Mult succes la tragerea la sorti!

  • Echipa ApiExpert.ro

   Buna seara, va rog sa imi spuneti de pe ce cont de facebook (nume si prenume) a fost distribuita postarea. Multumim pentru intelegere.

 2. Anghel Mircea

  Nu sant pe lista. Ce pot face .Va miultumesc.

  • Echipa ApiExpert.ro

   Buna seara, va rog sa ne trimiteti prin email un print screen sau link la postarea distribuita pe profilul dvs. de facebook si o sa va adaugam la lista. Multumim pentru intelegere.

   • Anghel mircea

    Nu am inteles ce trebuie sa fac va rog sa ma ajuta-ti

    • Echipa ApiExpert.ro

     V-am trimis un email cu mai multe detalii.

 3. Anghel mircea

  w.w.w.facebook/anghel.mircea.33. Acesta este contul

  • Echipa ApiExpert.ro

   V-am adaugat la lista, care va fi in curand updatata si in acest articol. Mult succes la tragerea la sorti!

 4. Rock N Rolla

  Bună ziua
  Mă numesc Bogdan S.
  Că și alții, am postat și nu mă regăsesc în listă. Motivul poate fi și acela că am un ID de Facebook mai ciudat, Rock N Rolla. M-aș bucura să mă adăugați în listă. Dacă este posibil vă mulțumesc anticipat. Adresa de mail este 80canelu@gmail.com
  Respect!

  • Echipa ApiExpert.ro

   Buna ziua,

   Va rugam sa ne trimiteti la contact@apiexpert.ro un screenshot sau link catre postarea distribuita pe profilul dvs. de facebook si veti fi adaugat la lista de participanti. Multumim pentru intelegere.

  • Echipa ApiExpert.ro

   Buna ziua,

   am primit emailul dvs. si v-am adaugat la lista de participanti. Va multumim pentru intelegere si va dorim mult succes la tragerea la sorti!

 5. Varro Andor

  Buna seara! Eu am o problema in legatura cu participarea mea la acest concurs! Am avut un al doilea cont de pe care am facut toti pasi pt participarea la concurs! Dar cineva mi-a spart contul si a schimbat parola eu nemaiputand sa accesez contul!

  • Echipa ApiExpert.ro

   Buna ziua,

   v-am adaugat pe lista care urmeaza sa fie updatata si pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *