livrari 2014

Livrari de matci in sezonul 2014

postat in Anunturi | 2

Pentru a lamuri neclaritatile legate de termenii de livrare pentru sezonul 2014, am decis sa le adresam in acest articol.

Intrucat avem de onorat un numar semnificativ de comenzi, livrarile se vor face incepand cu luna iunie pentru matcile imperecheate natural, respectiv iulie pentru cele inseminate artificial. Expedierea matcilor se va face in ordinea primirii comenzilor.

In momentul efectuarii unei comenzi, fie ca este facuta online sau prin telefon/email, va vom rezerva matcile respective, dupa care va vom contacta pentru a va comunica data la care vi le putem livra. Achitarea contravalorii comenzii se va face, bineinteles, la data livrarii.

Daca alegeti sa achitati comanda in avans (adica in lunile februarie, martie sau aprilie 2014) beneficiati pe loc de o reducere de 10% din totalul comenzii, indiferent de valoarea acesteia.

Pentru mai multe detalii legate de detalii va rugam sa consultati sectiunea Plata si Livrare si Cum comand. Ne puteti contacta pentru orice alte nelamuriri.

Echipa ApiExpert.ro

 

 

2 Responses

 1. toma petrica

  buna seara as dori o matca asamantata artificial buckfast pentru luna mai 2015sau daca ester posibil si mai .nultumeesc astept raspuns

  • Echipa ApiExpert.ro

   Buna seara,

   sigur ca da, v-am trimis un email cu mai multe detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *