ApiExpert

MatciAlbine.ro devine ApiExpert.ro

postat in Anunturi | 1

Cand am pornit proiectul MatciAlbine.ro am dorit sa cream un spatiu online care sa ne reprezinte si care sa nu fie doar un alt magazin online.

Am inceput prin publicarea de continut si informatii care sa fie de ajutor apicultorilor, atat celor ce practica aceasta meserie de multi ani, cat si celor care sunt la inceput. Am organizat o conferinta cu tema Cresterea si Selectia Matcilor, avandu-l invitat pe partenerul nostru Patrick Vienne. Aceste lucruri dorim a fi doar inceputul unui proiect in care transparenta, informatiile de calitate si bazate pe argumente solide vor sta intotdeauna la baza principiilor noastre.

Avand in vedere toate acestea, vechiul nume incepuse sa devina oarecum generic si nu mai putea ingloba tot ceea ce dorim sa realizam prin acest proiect. Schimbarea era necesara si am considerat ca acum este un moment oportun. Astfel, vechiul domeniu MatciAlbine.ro este incepand de astazi ApiExpert.ro, avand sloganul De la pasiune la profesie.

Ce aduce nou aceasta schimbare?

Fiind in primul rand o schimbare de branding, in ceea ce priveste clientii nostri lucrurile nu difera foarte mult, obiectivul nostru fiind intotdeauna productia unor matci de calitate si care sa ajunga in perfecta stare la destinatie. In ceea ce priveste cititorii nostri, odata cu schimbarea domeniului am creat o noua sectiune, si anume Galeria Foto si Video, unde vom adauga in permanenta fotografii si clipuri video de la noi din stupine. De asemenea, acum aveti posibilitatea de a va abona la Newsletter-ul nostru si sa primiti periodic pe email ultimele articole, anunturi de pe blog, precum si informatii legate de promotii sau oferte speciale. Niciodata nu vom trimite spam sau informatii publicitare nesolicitate si nu vom furniza informatiile personale ale abonatilor unor persoane terte.

Ne luam angajamentul de a continua in aceeasi maniera prin publicarea de informatii utile, in spiritul unei transparente totale si sa contribuim la cresterea comunitatii apicole din Romania.

Echipa ApiExpert.ro

  1. bratulescu

    buna ziua ,va rog sa mi spuneti daca pot complete rezervele de hrana cu dulcofruct si pina cimd in ce luna? multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *