ApiExpert

Noutati si viziunea ApiExpert pentru 2015

postat in Anunturi | 6

Odata cu epuizarea productiei de matci imperecheate natural pentru restul sezonului 2014, dorim sa multumim colaboratorilor si cititorilor nostri.

Anul 2014 a fost cel mai bun dintre cei 5 ani de la inceperea calatoriei noastre spre obtinerea unor matci de mare calitate, fiind o confirmare a succesului asigurat de metodele si logistica pe care le utilizam. A fost de asemenea anul in care a debutat exportul de matci, un pas important si totodata un certificat de calitate al materialului biologic produs. Impresiile si multumirile primite de la partenerii nostri sunt cea mai mare motivatie pentru a deveni din ce in ce mai buni. Ii asiguram pe cei care au testat deja matcile noastre ca vom mentine standardul inalt de calitate cu care i-am obisnuit si de asemenea ii asteptam pe cei care inca nu au folosit matcile ApiExpert sa devina partenerii nostri. Vom continua de asemenea sa publicam informatii si cunostinte pe care le asimilam si testam astfel incat impreuna sa facem un pas catre profesionalizarea apiculturii in Romania.

In viziunea ApiExpert, exista o agenda de dezvoltare care cuprinde in anii viitori posibilitatea de a oferi apicultorilor din Romania si Europa matci iernate si matci de reproductie identice cu cele utilizate de noi, asa numitii breeders.

Avand in vedere comenzile foarte mari pe care am fost nevoiti sa le refuzam din cauza unei capacitati de productie limitate, am luat decizia de a mari la 3000 numarul de nuclee pe care le vom utiliza anul viitor.

Rezervarile pentru sezonul 2015 au inceput deja, le asteptam in continuare, livrarile urmand a incepe in prima parte a lunii mai 2015.

Multumim inca o data partenerilor nostri pentru incredere si fidelitate, precum si pentru feedback-urile primite in urma utilizarii matcilor noastre.

Echipa ApiExpert.ro

6 Responses

 1. paraschiv stefan

  pentru luna mai 2015 as dori 10 matci din rasa carnica se poate?

 2. ninifrancisco75

  BUNA ZIUA
  AM SI EU O INTREBARE, UNDE SE POETE GASII DROJDIA DE BERE.
  MULTUMESC.

  • Echipa ApiExpert.ro

   Buna ziua,

   drojdia de bere se poate cumpara de la orice farmacie veterinara.

 3. dan popovici

  as dori si eu 10 matci (5 carpatine si 5 carnica) pentru luna mai (dupa 15). Ce preturi aveti la matci?… multumesc

  • Echipa ApiExpert.ro

   Desigur, pretul este de 70 lei pentru matcile imperecheate natural si de 500 lei pentru cele inseminate artificial. Daca doriti sa facem o rezervare aveti datele noastre de contact aici: https://apiexpert.ro/contact/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *