Livrare

Matci imperecheate natural sau inseminate artificial

Livrarea matcilor se face in custi speciale de tip Nicot (matca, albine insotitoare, hrana zaharoasa), ambalate in cutii ventilate speciale pentru transport. Matcile se trimit in tara prin Curier Rapid cu livrare in 24 de ore, transportul pentru orice comanda fiind GRATUIT. De asemenea, exista si posibilitatea predarii personale a matcilor in Craiova, judetul Dolj.

Roiuri pe rame Dadant sau la pachet si familii de albine

Roiurile si familiile de albine se pot achizitiona doar cu predare personala in Craiova. Din cauza dimensiunilor si a riscurilor foarte mari din timpul transportului, acestea nu pot fi trimise prin curier rapid. Pentru comenzi mai mari de 50 de bucati asiguram gratuit transportul la destinatie cu flota proprie.

Cum comand

1. Comanda telefonica sau prin email

Aveti la dispozitie datele noastre pe pagina de contact. De asemenea, ne puteti contacta prin mesaj privat pe pagina noastra de Facebook.

2. Comanda online

Prin magazinul nostru online va punem la dispozitie o modalitate practica si usoara de a comanda. Puteti efectua comenzi atat ca utilizator inregistrat, cat si neinregistrat. Comanda minima pentru matci imperecheate natural este de 5 bucati, iar pentru roiuri sau familii de albine de 4 bucati.

Modalitati de plata

Puteti efectua plata ramburs la livrare, in avans prin transfer bancar (ordin de plata) sau la predare in cazul ridicarii personale din Craiova.

In cazul unei comenzi online, dupa efectuarea comenzii veti primi un email de confirmare pentru comanda dvs. Efectuarea unei comenzi reprezinta o rezervare pentru matcile/roiurile respective. Va vom contacta telefonic la scurt timp pentru a stabili impreuna data expeditiei si orice alte detalii. In cazul in care alegeti sa platiti prin Ordin de Plata va rugam nu efectuati plata pana in momentul in care sunteti contactat pentru confirmare.

In cazul platii prin ordin de plata expedierea matcilor catre dumneavoastra se va face numai dupa confirmarea virarii banilor in contul nostru. Pentru toate comenzile se va emite factura fiscala si vor fi onorate in ordinea primirii acestora.

Pentru orice alte nelamuriri nu ezitati sa ne contactati.