Pre-comenzi Sezon Apicol 2024

Pre-comenzi Sezon Apicol 2018

postat in Anunturi | 2

Dragi colegi,

Ca in fiecare an, incepand cu data de 1 Septembrie ne puteti contacta in vederea rezervarilor pentru sezonul ce urmeaza.

In acest sens, va punem la dispozitie urmatoarele modalitati de contact:

De asemenea, puteti plasa online o comanda vizitand magazinul nostru si va vom contacta telefonic in cel mai scurt timp pentru stabilirea tuturor detaliilor.

Va multumim,

Echipa ApiExpert

2 Responses

 1. Neacsu Gheorghe

  Buna ziua,
  Dupa experienta de anul trecut (2016)de a cumpara matci din ,, piata”, anul acesta la mare insistenta am obtinut de la dumneavoastra 5 matcute BK. Acum sunt foarte mandru ca am insistat si obtinut aceste matcute, chiar daca rezultatul nu a fost 100%, am facut greseli care ma costat( am pierdut 2 matcute). Am vazut, acum ,ce inseamna matca adevarata, urmaresc si evolutia din primavara anului care urmeaza2018 si promit sa vin cu o apreciere.
  Am inceput activitatea de apicultor in 2014 cu 2 stupi , din dorinta de a avea mierea mea, nu este usor dar cand vezi ce se intampla intr-un stup si ce fac aceste mici creaturi ramai uimit. Stupina acum este cu peste 25 de stupi, am dezvoltat-o frumos, am achizitonat si platforma pt transport in pastoral, se pare ca nu se poate fara pastoral. FENOMENUL de care m-am convins este ca trebuie sa achizitonez matci numai de la dumneavoastea si sa dezvolt in continuare .
  Pentru 2018, in prima parte a anului, doresc sa comand 10 matci imperecheate pentru inlocuirea celor lenese si sa mai fac cateva roiuri.
  Va multumesc pentru tot.

  • Echipa ApiExpert

   Buna ziua,

   va multumim pentru comentariu si ne bucuram ca ati fost multumit de matcile achizitionate de la noi. Pentru o rezervare va rugam sa ne contactati la 0774 436 587.

   Toate cele bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *