Prezentare ApiExpert: Introducere in Selectia si Ameliorarea Albinei Melifere [13 Februarie, 2016]

postat in Anunturi | 8

Dragi colegi,

La invitatia Asociatiei Melikoleg vom sustine o prezentare cu tema Introducere in Selectia si Ameliorarea Albinei Melifere. Evenimentul va avea loc in data de 13 Februarie 2016, ora 9:00 la Scoala Generala Hamba, comuna Șura Mare, jud. Sibiu. Seminarul este derulat in cadrul proiectului „Parteneriat pentru apicultura sustenabila – un centru national de excelenta pentru apicultura ecologica inovativa, transfer de cunostinte aplicate si educatie participativa”. Alaturi de noi vor sustine prezentari si alti invitati, programul complet al seminarului si conditiile de participare putand fi descarcate de aici.

Va asteptam cu drag!

8 Responses

 1. Chirila Mihai

  Desi am albine de aproape 40 de ani, albinele mele de acum nu mai seamana cu cele de atunci! Ce se intampla cu albina Carpatina?

  • Echipa ApiExpert.ro

   Lipsa posibilitătii unei împerecheri controlate si a unei selectii organizate duce in timp la evoluții aleatorii ale rasei. Natura selectează cu un singur scop: supravietuirea si perpetuarea speciei. Iar pentru atingerea acestui scop se produc modificari care sa ajute aceste procese. Din păcate ele nu au legătură cu selectia in scopuri economice, adica productivitate mai buna, instinct de roire mai mic si altele.

 2. marius

  mult succes va doresc sa aveti in cadrul prezentarii ce o veti sustine la Hamba. ma intrebam cand o sa fiti invitat? dat fiinda acolo este un loc pe unde trece toata lumea buna a apiculturii. imi pare rau ca nu pot veni sa va vad. cred ca este primul workshop unde prezentati dvs. si dupa dl. Bratu. Asta este si topul meu.

  • Radu Guțescu

   Cuvintele dvs. ne onoreaza si va multumim pentru apreciere. Speram sa puteti fi prezent cu proxima ocazie. Numai bine!

 3. mosneagul

  Sper sa ne intalnim la Hamba. Abia astept sa va vad .

  • Radu Guțescu

   Ne-ar face mare placere, speram sa fiti prezent! 🙂

 4. marius

  o sa postati inregistrarea video a prezentarii pe canalul vostru de pe youtube? …..ar fi foarte interesant.

  • Echipa ApiExpert.ro

   Cu siguranta o sa postam inregistrarea pe YouTube daca vom reusi sa filmam in conditii bune. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *