Sumar Conferinta Ramnicu Valcea (21 Februarie 2015)

postat in Anunturi | 0

Dupa cum anuntam intr-un articol precedent, pe data de 21 Februarie am sustinut o prezentare la Ramnicu Valcea in cadrul unei conferinte organizate de magazinul apicol Stuparul, impreuna cu Asociatia Apicola Mihaesti-2011 si World Vision Romania.

Cu toate ca timpul alocat a fost unul mult prea scurt pentru tratarea in amanunt a tuturor subiectelor abordate, credem ca am reusit sa cuprindem cele mai importante aspecte. La fel ca in cazul prezentarilor anterioare, am fost foarte placut surprinsi de implicarea si entuziasmul celor prezenti, care s-au implicat activ prin intrebari si interventii pe durata intregii prezentari. Am cunoscut multi colegi apicultori, unii dintre ei chiar membri ai forumului ApiExpert sau care au devenit membri in urma acestei prezentari.

Agenda intanirii a fost urmatoarea:

  • Metode de Crestere si Selectie ale Matcilor
  • Nutritia albinelor
  • Managementul bolilor
  • Notiuni de management apicol

Pentru cei ce nu au putut fi prezenti, punem la dispozitie integral continutul prezentarii in format pdf, care poate fi descarcat de aici.

Le multumim tuturor celor prezenti, cat si organizatorilor si speram sa va avem alaturi in numar cat mai mare si la urmatoarea prezentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *