Tragere la sorti concurs ApiExpert [19 martie 2016]

postat in Anunturi | 13

Actualizare 29 martie 2016: Tragere la sorti suplimentara concurs ApiExpert

Dragii nostri,

astazi, 19 martie, am efectuat tragerea la sorti pentru a desemna cei 5 castigatori ai concursului lansat la sfarsitul lunii decembrie. Asa cum probabil stiti deja, vor fi 5 premii a cate 10 matci imperecheate natural.

Lista finala a fost formata din 835 de participanti, fiecaruia fiindu-i atribuit un numar unic de participare in functie de ordinea in care a fost distribuita postarea. De asemenea, din cauza faptului ca platforma Facebook nu afiseaza toate distribuirile publice ale unei postari, participantii care nu s-au regasit in lista provizorie au fost adaugati in continuarea acesteia in urma sesizarilor primite pe email. Pentru extragere a fost folosit algoritmul random.org care a ales 5 numere aleatoare cuprinse intre 1 si 835 inclusiv.

Mai jos puteti vedea clipul video cu extragerea celor 5 castigatori:

Cele 5 numere castigatoare sunt:

Aceasta a fost extragerea primului concurs al anului 2016. Felicitari celor 5 castigatori si speram ca premiile sa le fie de un real folos. Acestia vor fi contactati de catre noi in urmatoarele zile. Daca din diverse motive unul sau mai multi castigatori nu vor raspunde in decurs de o saptamana sau se vor afla in situatia de a nu putea primi cele 10 matci, vom organiza o extragere suplimentara pentru desemnarea altor castigatori.

Multumim tuturor participantilor si cu aceasta ocazie va anuntam ca vom organiza inca un concurs asemanator foarte curand. Pentru a evita problema aparuta la primul concurs cand o parte din distribuiri nu au fost afisate, vom apela la o masura de siguranta suplimentara pentru a nu mai depinde doar de platforma Facebook.

13 Responses

 1. Andrea Trandafir

  Am participat la concurs, mi-a confirmat “inregistrare cu succes” dar acum nu sunt pe lista participantilor. Sunt dezamagit de concurs. Ar trebui sa schimbati treaba cu inregistrarea pe Facebook. Nu aveti alte variante? Fiți profesionisti pana la capat…

  • Echipa ApiExpert.ro

   Buna seara,

   la ce anume va referiti prin confirmarea “inregistrare cu succes“? Ati distribuit postarea pe profilul dvs. de facebook pana la data de 29 februarie? Lista participantilor a fost formata din cei care au distribuit postarea si pe care platforma facebook le-a facut publice. Anumite distribuiri efectiv nu apar din motive care tin exclusiv de facebook, motiv pentru care am decis sa amanam tragerea la sorti cu o saptamana pentru ca persoanele care au distribuit, dar care nu apar pe lista sa aiba timp sa ne sesizeze acest lucru. Asa cum am spus si in articolul de fata, la urmatorul concurs vom folosi si o metoda de backup pentru a evita aceasta problema care, repet, nu tine de noi. 🙂

 2. Augustin_Mioveni

  Felicitari castigatorilor si Dvs pentru ajutorul acordat.
  La mai multe concursuri 🙂
  Cu drag Augustin_Mioveni

  • Echipa ApiExpert.ro

   Va multumim si va dorim mai mult noroc la urmatorul concurs. 🙂 Toate cele bune!

 3. mihaif500

  Felicitari ApiExpert pentru seriozitate si promptitudine?.
  Felicitari castigatorilor, sa va fie de folos ?.

  • Echipa ApiExpert.ro

   Va multumim pentru cuvintele de apreciere!

 4. ciurea tudor

  Felicitari castigatorilor dar mai ales FELICITARI ORGANIZATORILOR.

 5. petrica

  felicitari cistigatorilor si organizatorilor si succes in activitate

  • Echipa ApiExpert.ro

   Multumim pentru comentariu, asemenea va dorim si noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *